Měnová politika ČNB v roce 1994 - Pospíšil, J.
Povaha dosiahnutej makroekonomickej stability (vývoj spotrebiteľských cien v r. 1991-1993, zmeny makroagregátov). Formy a tempo transformácie českej ekonomiky. Podmienky roku 1994. Parametre menového programu na r. 1994. Nástroje menovej politiky. Bankový sektor.