Burzy sa musia stať hlavným bojovníkom proti ignorantstvu - Pintér, M.
Generálny tajomník Federácie európskych búrz v Bruseli Jean-Pierre Paelinck o dôležitosti dôveryhodného zdroja informácií pre rozvoj kapitálového trhu v strednej Európe.