Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej prílohy: Kapitálový trh v SR. Rozpory Nomury a VÚB pri znižovaní základného imania vo VÚB Kupóne, investičnej spoločnosti. RM-Systém Slovakia, aktuálne informácie.