Firmy a kapitálový trh
Z obsahu sekcie: Slovenské a české podniky očami médií. Kapitálový trh v SR (koncepcia privatizácie 1995, konkurencia na kapitálovom trhu, harmonogram emisií štátnych pokladničných poukážok). Index TREND 40 po 15 mesiacoch. RM-Systém Slovakia (výsledky periodických aukcií 3.-16.2.1995). Obchody na BCP Bratislava.