Co všechno je v sázce Zvláštnosti sociálně-ekonomického vývoje v Rusku - Remčukov, K.
Transformácia Ruska prebieha v piatich vzájomne súvisiacich smeroch. Charakteristika jednotlivých smerov. Prezidentský režim. Výsledky hospodárskej politiky. Zmena mentality ľudí. Rozpočet a čečenský konflikt.