Hospodářský vývoj z pohledu parlamentu - Budinský, V.
Predpoklady rastu HDP v ČR v r.1995. Charakteristika vývoja českej ekonomiky v r.1995. Indikátory potvrdzujúce rastové tendencie českej ekonomiky. Očakávané systémové zmeny ekonomického vývoja v r.1995. Oblasti, ktoré budú tieto zmeny zahrňovať.