Vývoj hospodárstva v roku 1994
Vývoj hospodárstva SR v r.1994. Vývoj hrubého domáceho produktu. Vývoj spotrebiteľských cien a jeho vplyv na vývoj miery inflácie. Miera nezamestnanosti v jednotlivých odvetviach. Situácia v zahraničnom obchode. Podiel súkromného sektora na maloobchodnom predaji.