Česká republika Hospodársky profil a obchodné vzťahy
Z obsahu mimoriadnej sekcie: Prognózy ekonomiky ČR. Colná únia so SR. Cestovný ruch. Hospodárstvo regiónov. Bankovníctvo, TOP 100 českých firiem 1993. Hypotekárne bankovníctvo. Podpora vývozu. Daňová politika. Výstavy, kalendár výstav v ČR. Adresár dôležitých inštitúcií v ČR.