Memorandum o hospodárskej politike SR
Memorandum vlády SR o hospodárskej politike, schválené 11.4.1995, odoslané vrchnému riaditeľovi MMF Michelovi Camdessusovi. Správa o plnení hospodárskeho programu za r. 1994. Ciele hospodárskeho programu na r. 1995. Politické opatrenia vlády SR.