Vláda prichádza s novým programom utopického socializmu - Oravec, J.
V rubrike Diskusia autor, prezident Nadácie F.A. Hayeka, odmieta "nadštandardné aktivity štátu", ktoré, podľa autora, v oblasti ekonomiky, politiky a sociálnej politiky ponúka program vlády V. Mečiara z 10.1.1995.