Reformujúce sa Rusko v súčasnom svete. 2 - Jastržembskij, S.V
Veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike S. V. Jastržembskij o rozvoji slovensko-ruských hospodárskych stykov. Najdôležitejšie smery hospodárskej spolupráce (ropný a plynárenský priemysel, jadrová energetika, špeciálna technika).