Prognóza rozvoje světové ekonomiky
Prognóza rozvoja svetového hospodárstva, ktorú publikovala Deutsche Bank na obdobie 1994-1998 pod názvom "Svetová ekonomika na vzostupe". Charakteristika nastávajúceho konjunktúrneho cyklu. Prognózy ekonomického rastu, odhad HDP v krajinách Európskej únie a v priemyselne vyspelých krajinách. Očakávaná miera inflácie v Európe. Peňažná politika. Miera nezamestnanosti. Niektoré faktory, ktoré môžu negatívne ovplyvniť scenár Deutsche Bank.