Berlínsky Grüne Woche ukázal slovenským potravinárom spôsob, ako viesť dialóg s konzumentmi - Janků, Jaroslav
Informácia o slovenskej účasti na jubilejnom 60. ročníku medzinárodného potravinárskeho a poľnohospodárskeho veľtrhu v januári 1995. Poľnohospodárska politika Európskej únie. Poľnohospodárske fórum Východ - Západ.