Nevyrábajte to, čo spotrebiteľ požaduje, ale to čo potrebuje - Tuma, Miroslav
Marketingové aktivity firmy. Marketingová optika. Systém riadenia akosti podľa J.M. Jurana. Japonská cesta k úspechu - charakteristika jednotlivých etáp. 1. Inšpekcia kontroly akosti (1945-1949). 2. Kontrola akosti priamo vo výrobe (1949-1959). 3. Dôraz na akosť v predvýrobných etapách (1959-1980). 4. Komplexný interakčný systém riadenia akosti výrobkov (1980-1990). Nástroje japonských podnikateľov na zabezpečovanie akosti výrobkov. Motivačné nástroje. Japonsko rovnocenným partnerom USA v akosti.