Podstata a proces zostavenia konkurenčných analýz podnikov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Význam konkurenčných analýz. Identifikovanie súčasných konkurentov a vstup nových podnikov do odvetvia. Hodnotenie vzťahov ku konkurencii. Rozpoznanie silných a slabých stránok konkurentov. Konkurenčný informačný systém (KIS).