Sieťový marketing - Matloň, Igor
Údaje Svetovej federácie združení priameho predaja o obrate tovarov a služieb sieťovým marketingom (SM) za r.1993 vo svete, mieste priameho predaja, obchodnom obrate a počte priamych predajov podľa vybratých 36 krajín. Odstránenie nákladov na obchod a reklamu, jeho výhody a nevýhody. Predajcovia - distribútori. Firmy používajúce SM: Amway Corporation, Ada, USA, Avon, USA, s.r.o. Bratislava, Herbalife Los Angeles, USA, Lux, MBI Slovensko, Zepter International (Švajčiarsko), Zepter Slovakia, s.r.o. Bratislava.