Výber zahraničných trhov - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Výber zahraničných trhov v podnikovej praxi na základe racionálnych kritérií a objektívnych informácií o potenciáli zahraničného trhu, jeho prístupnosti (poznanie prekážok), citlivosti, stability - rizík, analýza konkurencie. Analýza vlastnej sily.