Fenomén tieňovej ekonomiky rozprestiera krídla Špinavé peniaze sa podieľajú nielen u nás na očakávanej prosperite - vo svete už pomohli - Pinter, Gejza
Identifikačné znaky tieňovej ekonomiky. Pojem tieňová ekonomika, všeobecné podmienky, príčiny vzostupu. Aktivity, podieľajúce sa na podhubí tieňovej ekonomiky.