World Trade Centr Gdyňa - okno medzi Východom a Západom
Prvé poľské stredisko svetového obchodu World Trade Centr WTC v Gdyni. Stratégia otvárania sa svetu, výhodný podnikateľský priestor. Europartenariat 1994 - celoeurópske podnikateľské podujatie. Súmestie Gdyňa-Sopot-Gdansk - perspektívne centrum medzinárodného obchodu Pobaltia.