Legislatíva účtovníctva v Európskej únii. 3 - Farkaš, Richard
Alternatívy ponúkané Štvrtou smernicou Európskeho spoločenstva pre harmonizáciu právnych predpisov v oblasti účtovníctva. Štyri skupiny práv voľby, kedy môže byť informácia umiestená na rozličných miestach, ale to nemá významný vplyv na cieľ harmonizácie - porovnateľnosť a rovnocennosť účtovníctva a účtovnej závierky.