Poľsko-slovenské obchodné vzťahy
Z obsahu sekcie: Poľské hospodárstvo. Tovarový obrat medzi Poľskom a Slovenskom, 2,5 perc. podiel PR na slovenskom zahraničnom obchode. Bankovníctvo v Poľsku. Privatizácia. Legislatíva pre podnikanie. Dane a clá. Poľské firmy v SR a slovenské v PR. 100 dôležitých adries v PR.