Společná zemědělská politika Evropské unie - Ahner, D.
Spoločná poľnohospodárska politika (CAP) Európskej únie. Základné princípy zakladania a riadenia spoločných trhových organizácií (jednota trhu, preferencia Spoločenstva, finančná solidarita). Hlavné podporné nástroje a mechanizmy. Reforma spoločnej poľnohospodárskej politiky z r. 1992. Podstata reformy spoločnej poľnohospodárskej politiky. Výsledky tejto reformy.