Program PHARE pro dopravu - Stejskal, P.
Ciele programu PHARE v sektore dopravy v ČR. Transformácia dopravného systému krajiny podľa základných princípov ekonomiky voľného trhu. Pozitívny posun od tzv. klasickej oblasti technickej pomoci k zameraniu na investičné akcie. Prínosy PHARE doprave. Poradný zbor PHARE. Národný a regionálny program PHARE v rokoch 1991-1992, stratégia pre ďalšie roky. Indikatívny program PHARE 1995-1999.