Velká privatizace a pracovněprávní vztahy - Jouza, L.
Vplyv transformácie ekonomiky na práva a povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov v pracovnoprávnych vzťahoch. Otázky preberania práv a povinností pri veľkej privatizácii. Organizačné zmeny a skončenie pracovného pomeru. Rozviazanie pracovného pomeru pre nadbytočnosť.