Zo Správy o výsledkoch kontrolnej činnosti NKÚ SR za rok 1994
Najzaujímavejšie časti Správy o výsledkoch kontrolnej činnosti NKÚ SR za rok 1994. Nedostatky zistené v hospodárení s rozpočtovými prostriedkami, so štátnym majetkom, majetkovými právami a pohľadávkami štátu na ministerstvách práce, sociálnych vecí a rodiny; zdravotníctva; školstva a vedy; kultúry; financií; hospodárstva; životného prostredia; dopravy, spojov a verejných prác; pôdohospodárstva. Kontrolné akcie NKÚ SR na základe podnetov.