Komu priznať a ako vypočítať prídavky na deti. 3 - Hvojník, Igor
Prípady opätovného prehodnocovania už priznaných prídavkov na deti podľa zákona č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a príplatku k prídavkom na deti platného od 1.9.1994.