Ochrana spotrebiteľa - Miháliková, A.
Zásady spotrebiteľskej politiky na rokovaní vlády. Právne predpisy a zákony vymedzujúce podmienky podnikania dôležité pre ochranu spotrebiteľa (zákon č.634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa a zákon č.47/1992 Zb. Občiansky zákonník). Združenie slovenských spotrebiteľov a jeho činnosť. Reklamácie, povinnosti kupujúceho a predávajúceho. Zlepšenie ponuky potravín. Slovenská obchodná inšpekcia a ochrana spotrebiteľa.