Co vyroste na zelené louce? Zákon o státní sociální podpoře - Polívka, M.
Návrh zákona o štátnej sociálnej podpore v Českej republike. Deväť dávok sociálnej podpory (prídavky na deti, sociálny príplatok, rodičovský príspevok, príspevok na bývanie, zaopatrovací príspevok, dávky pestúnskej starostlivosti, príspevok na dopravu, pôrodné, pohrebné). Problematika princípu adresnosti pri vyplácaní sociálnych dávok. Vládny návrh a koaličný návrh.