Ukážkové programy minimalizácie odpadov v Chemku Strážske a Petrochema Dubová - Holub, M.
Informácia o dvoch demonštračných projektoch - z celkových 22 pre východnú a strednú Európu, ktoré sa, s pomocou Svetového environmentálneho centra (World Environmental Centre) so sídlom v New Yorku a USAID, realizujú na Slovensku. 1. Chemko, š.p. Strážske - zníženie emisií plynových uhľovodíkov v prevádzke benzénovej chémie. 2. Petrochema, š.p. Dubová - minimalizácia oxidu siričitého.