Simulácia - účinný podporný nástroj v oblasti výrobnej logistiky podniku - Gregor, M.
Možnosti využitia simulácie v oblasti výrobnej logistiky. Logistika a simulácia. Popis problému. Tvorba simulačného modelu. Plánovanie a inicializácia simulačných experimentov. Vyhodnotenie výsledkov experimentovania.