Ambície zdravotníkov v realite trhu - Murgaš, M.
Vytvorenie trhu vzdelávania riadiacich pracovníkov v zdravotníctve - predpoklad úspechu prebiehajúcej reformy. Decentralizácia, demonopolizácia, privatizácia a udržanie kvality zdravotníckej starostlivosti kladú nové požiadavky na riadiacich pracovníkov. Priorita vzdelávacích programov.