Báť sa treba len snahy Slovenska dokončiť Mochovce za každú cenu Tvrdia zástupcovia Európskej banky pre obnovu a rozvoj a Electricité de France - Dorotková, J.
Situácia okolo dokončenia Jadrovej elektrárne Mochovce vo februári 1995. Otázky financovania (EBOR) a spolupráce s francúzskym jadrovým monopolom Electricité de France. Rakúsko a elektráreň, oponenti výstavby, problém jadrovej bezpečnosti, ochranári, verejné diskusie.