Odpady z jednotlivých průmyslových odvětví - Kuraš, M.
Odpady z chemických anorganických výrob a organických výrob. Polymérne odpady. Kovonosné odpady. Odpady z potravinárskeho priemyslu. Kaly z mestských čistiarní odpadových vôd. Odpady zo sklární, strojárenstva, kožiarskeho priemyslu, textilného priemyslu, energetického priemyslu, ropného priemyslu. (Prednesené na konferencii - Nebezpečné odpady - Praha '94 dňa 25.10.1994)