Nejistá cesta slovenského podnikatele - Zábojníková, M.
Problémy slovenských podnikateľov a živnostníkov. Združenie podnikateľov Slovenska (ZPS), Strana podnikateľov a živnostníkov (SPŽ). Aktivity ZPS a SPŽ. Tvrdosť zákonov o všeobecnej zdravotnej poisťovni a o sociálnom poistení. Neúmerná finančná záťaž malých a stredných podnikateľov. Problematika registračných pokladníc. Vracanie živnostenských listov. Vzťah vlády k malému a strednému podnikaniu.