Dobrý podnikateľský zámer je základom úspechu v biznise. 2 Nepíšte podnikateľský plán pre cudzích ľudí, ale pre svoju firmu - Baláž, Peter
Pokračovanie príspevku z č.7/1995, s.12A. - Marketingový plán. Výrobný plán. Riadenie a organizácia. Kapitál a právna forma spoločnosti. Finančný plán.