Koučovanie: nový prístup v manažérskom poradenstve - Červeňan, Štefan
Koučovanie (z anlického coaching) - priama pomoc riadiacim pracovníkom a ich osobnému rozvoju, ďalší vývojový stupeň poradenstva. Špecifiká koučovania oproti klasickému poradenstvu. Vlastnosti kouča. Koučovanie vrcholových manažérov a majstrov (príklad zo Škody, a.s. Mladá Boleslav).