Operativní a strategický controlling - Seidel, U.
Controlling - preniká do našich podnikov. Stáva sa súčasťou všetkých úloh vedenia podniku. Operatívny controlling. Strategický controlling. (Die Wirtschaft, 1994, č. 39, s. 15 - výťah).