Problémy strategického riadenia Pomoc rozhodovaniu na mikroúrovni - Zolgerová, V.
Chápanie stratégie ako dlhodobého komplexného programu riešenia kľúčových otázok podnikového rozvoja. Návyky a strategické myslenie. Vzájomná nadväznosť strategického, taktického a operatívneho riadenia v podnikoch. Predpoklady uplatňovania strategického riadenia. Práca s prognózami, ktoré sú východiskom pri tvorbe návrhov podnikovej stratégie. Predvídateľné a nepredvídateľné problémy. Súhrn problémov s uplatnením strategického riadenia v praxi.