Rozhovor ako prostriedok riadenia Pre manažéra je lepšie počúvať ako vypočúvať - Luptáková, O.
Rozhovor ako forma komunikácie a prostriedok riadenia. Ľudský prístup v objasňovaní sporných situácií. Vedenie rozhovoru. Priamo riadený rozhovor, priebeh riadi predstavený. Nepriamy rozhovor. Gradácia hľadania východísk. Kritický rozhovor.