Sedm kroků k benchmarkingu - Kreuz, W.
Sedem krokov nevyhnutných pre úspešné porovnávanie s najlepšími podnikmi v odbore: stanoviť kritériá, pripraviť interné dáta, vybrať porovnávací podnik, zhromaždiť externé dáta, analyzovať a interpretovať dáta, odvodiť ciele špecifické pre podnik, naplánovať konkrétne opatrenia. (Blick durch die Wirtschaft, 6.2.1995 - výťah).