Pružné struktury v řídící praxi - Benešová, J.
Význam a zásady uplatňovania pružných štruktúr (PŠ). Hlavné typy PŠ: riešiteľské tímy, maticové štruktúry, projektové štruktúry. Vzťahy pevných a pružných štruktúr. Pravidlá pre vytváranie PŠ. Riadenie PŠ.