Výroba sa skončila, dlhy pretrvávajú V likvidácii sa nachádza poldruha stovky štátnych podnikov priemyslu, stavebníctva a obchodu - Lipianska, Ľudmila
Ekonomická situácia štátnych podnikov. Problém privatizácie alebo likvidácie 145 podnikov a akciových spoločností so 100 perc. účasťou štátu. Prehlbovanie nepriaznivej situácie štátnych podnikov. Komplikovaná prípravná fáza likvidačného procesu. Narastanie zadlženosti podnikov, vymáhanie pohľadávok veriteľmi. Zoznam štátnych podnikov rezortu Ministerstva hospodárstva SR zaradených do likvidácie.