Zásady rozvoja osobnej hromadnej dopravy v regiónoch - Hollarek, T.
Význam dopravy pre rozvoj štátu, regiónov, sídiel, ale aj jednotlivcov. Rozvoj dopravnej sústavy na všetkých uvedených úrovniach. Kvalitné riešenie hromadnej osobnej dopravy regiónov môže vzísť len z trvalého, konštruktívneho dialógu všetkých zainteresovaných inštitúcií a prevádzkovateľov, pričom musia mať na zreteli aj záujmy cestujúcej verejnosti.