Perspektíva pre leteckú dopravu na Slovensku: väzby na Viedeň - Uhnák, J.
V rámci rubriky Diskusia návrhy autora na riešenie problémov leteckej dopravy na Slovensku, ako ich načrtol príspevok v čas. Trend 5, 1994, č.47. Vytvorenie účastinných spoločností zo slovenských letísk a Riadenia letovej prevádzky. Zabezpečenie záujmu Viedne o bratislavské letisko. Východiská ziskovosti dopravného letectva na Slovensku.