Návrh finančného riadenia akciovej spoločnosti - Štangová, Nora
Návrh finančného riadenia akciovej spoločnosti sa na úrovni vrcholového riadenia a.s. zameriava na: 1. zistenie finančného stavu a.s. (súvaha, výsledovka, výkaz pohybu fondov), 2. finančné hodnotenie a.s. (likvidita, rentabilita, výnos). Dve kategórie finančných rozhodnutí (investovanie kapitálu a vlastné finančné riadenie).