Podnikatelské plánování a jeho počítačová podpora - Fotr, J.
Podstata a ciele podnikateľského plánovania, zmena jeho náplne v trhovom hospodárstve oproti predchádzajúcemu obdobiu. Náplň podnikateľského plánu: 1. plány obsahujúce úlohy firmy na dané obdobie, 2. plány zabezpečujúce tieto úlohy zdrojmi, 3. finančný plán. Postup tvorby podnikateľského plánu a jeho počítačová podpora systémom STRATEX (hlavne pre oblasť finančného plánovania) vytvoreného v prostredí tabuľkového procesora QUATTRO PRO 3.0 a vyššie v troch verziách.