Jak se zbavit dluhů - Rais, K.
Spôsoby ako znížiť druhotnú platobnú neschopnosť. Príčiny vzniku druhotnej platobnej neschopnosti. Metódy znižovania platobnej neschopnosti. Banky pohľadávok podnikov. Zápočty. Výhody a nevýhody celoplošných zápočtov.