Slovo k systémom PPS (plánovania a riadenia výroby) - Mičieta, Branislav
Pojem PPS (Production Planning System, Produktionsplanung und -Steurung) - označenie systémov plánovania a riadenia výroby. Vymedzenie rozsahu pôsobnosti systému PPS. Vhodnosť systému PPS.