Systém SMED - osvědčený nástroj zvyšování produktivity - Mašín, Ivan
Údržba, oprava a výmena nástrojov sú oblasťami, kde možno hľadať významné zdroje znižovania nákladov. Charakteristika systému SMED (Single Minute Exchange Die - výmena matrice za minútu) - možnosť zvýšenia produktivity. Vývoj, koncepcia a prínosy systému.