Kvalita trhových služieb ako konkurenčná výhoda - Lesáková, Ľubica
Kvalita služieb - hodnotená zákazníkom. Dodávateľ služby musí identifikovať želania zákazníkov vo vzťahu ku kvalite služby. Opatrenia smerujúce k riadeniu kvality trhových služieb.